Hier iets over mij

Mijn interesses liggen onder andere bij elektrotechniek, digitale techniek, computers en fotografie.

Studie

In 2015 heb ik mijn studie Mechatronica aan de Fontys Hogeschool voor Techniek en Logistiek voltooid. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik bij SPGPrints onderzoek gedaan naar de druppelvorming voor een drop-on-demand inkjet printer. Daarnaast heb ik gewerkt aan de automatisering van de drop watcher opstelling. Verder heb ik gedurende mijn studie stage gelopen bij Vostermans Ventilation en ben ik actief geweest als student-assistent.

Huidig

Na mijn studie ben ik in een tijdelijke functie werkzaam geweest als IT’er binnen het onderwijs. Dit was een uitdagende functie en ik heb hier veel geleerd met betrekking tot systeem-, applicatie- en netwerkbeheer. Vervolgens als roostermaker aan de slag gegaan op een voortgezet onderwijs. Dit doe ik nog altijd met veel plezier.