About Samuel de Wit

Werkervaring

Na mijn studie ben ik in een tijdelijke functie werkzaam geweest als ICT’er binnen het onderwijs. Dit was een uitdagende functie en ik heb hier veel geleerd met betrekking tot systeem-, applicatie- en netwerkbeheer. Vervolgens als roostermaker aan de slag gegaan op een voortgezet onderwijs. Dit doe ik nog altijd met veel plezier.

Studie

In 2015 heb ik mijn studie Mechatronica aan de Fontys Hogeschool voor Techniek en Logistiek voltooid. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik bij SPGPrints onderzoek gedaan naar de druppelvorming voor een drop-on-demand inkjet printer. Daarnaast heb ik gewerkt aan de automatisering van de drop watcher opstelling. Verder heb ik gedurende mijn studie stage gelopen bij Vostermans Ventilation en ben ik actief geweest als student assistent.

Interesses

Mijn interesses liggen onder andere bij elektrotechniek, fotografie en computers. Over deze onderwerpen zal zo nu en dan iets op deze website verschijnen.